Creative Challenge

1,5-2 timmar
  
I Hela landet! - Inom/Utanför
6-500 personer
490,- p.p. ex moms Lägsta pris: 8.000 kr. ex moms

Ett strategiskt spel

Creative Challenge är ett strategiskt teambuilding spel i form av en poängjakt. Lagen består av 5-6 personer där deltagarna kämpar mot varandra i jakten på poäng. Lagen kommer att få många olika uppdrag och utmaningar som de måste lösa. Deltagarna måste tänka strategiskt, ta bilder, använda sin kreativitet, och hitta olika saker under denna fartfyllda poängjakt. Det lag som bäst  hanterar en mängd olika uppdrag vinner. Under denna teambuilding aktivitet kan deltagarna själva välja att acceptera eller att neka uppdrag med hjälp av smartphones. Uppdragen varierar och alla deltagare får en chans att bidra till den framgång som deras lag uppnår.

Denna teambuilding aktivitet kan anpassas till ditt företag

Teambuilding aktiviteten kan anpassas för att passa in i ditt lokala område (kommun) och ditt företag. Om det finns något speciellt som ditt företag vill fokusera på så är det också möjligt att anpassa aktiviteterna och uppdragen till just detta.

Det praktiska

En projektledare kommer att finnas tillgänglig under hela aktivitetens gång. Efter avslutad aktivitet räknas poängen ihop och det vinnande lag kommer att utses. Aktiviteten varar i ca 60-90 minuter, men man bör ytterligare räkna med ca 15-20 minuter att starta upp och ca 5-10 minuter för att avsluta aktiviteten. Efter avslutad aktivitet kommer ni att få tillsänt resultat, samt bilder och svar.

Exempel på program

15:00-15:15 Introduktion, aktiviteten börjar 15:15-16:45 Lagen hittar uppdrag och löser olika uppgifter 16:45-16:55 Aktiviteten avslutas och vinnarlaget utses

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Kreativ teambuilding

Teambuilding i Stockholm