Film teambuilding

2,5-4 timmar
   
I Hela landet! - Inom
15-600 personer
Begär offert Lägsta pris: 30.000 kr. ex moms

Bli ett filmteam för en dag, och skapa ert företags egna reklamfilm

Är ni redo att pröva en annorlunda form av teambuilding där kreativiteten flödar samtidigt som kollegorna lär känna varandra bättre och får en fantastiskt rolig dag?

Film-teambuilding ger er möjligheten att bli ett filmteam för en dag. Som filminstruktörer, regissörer, kameramän, make-up artister, ljudtekniker och skådespelare så producerar ni ert företags nästa reklamfilm som handlar om era produkter, värderingar, anställda eller precis vad ni vill.

Då dagens utmaningar presenteras är spänningen alltid stor hos deltagarna och efter att vi tillsammans har utfört dem är stämningen alltid på topp, gemenskapen starkare än någonsin och energi-boosten ett faktum. Tillsammans med era kollegor skapar ni en produkt att vara stolta över.

Under hela resan är det fullt fokus på samarbete och att vara tillsammans. Ni får utmana er själva och era kamrater i kreativitet och smarta lösningar på ett mycket underhållande vis.

Ett enkelt och fartfyllt koncept

Professionellt filmfolk och skådespelare instruerar er, ger goda tips och hjälper er på traven. Ni delas upp i grupper som består av 8-12 personer och var och en av grupperna gör sin egna reklamfilm med utgångspunk i erat företags filosofi, värderingar och DNA.

Välkomna till Award Show / Välkomna till vår galakväll med prisutdelning

När ni känner er nöjda med det ni skapat så redigerar, klipper och sammanställer våra duktiga filmklippare filmen, så att slutprodukten blir en proffsig reklamfilm med er logo, musik, effekter m.m.

På kvällen håller vi en stor prisutdelning i Hollywood-manér, där alla era filmer visas och vinnare i olika kategorier koras. Det serveras champagne och vinnarna får fina priser. Efter eventet får ni självklart alla filmerna.

Film-teambuilding är nytänkande, intensivt, utmanande och lagarbete på ett kul vis, där det är deltagarna och den kreativa viljan som är i fokus.

Detta är något som passar alla och tillsammans får ni en dag full av skratt, gemenskap och glada miner.

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Icebreakers

Kreativ teambuilding

Teambuilding i Skåne