Glödanda Kol

2 timmar
  
Skåne - Utanför
2-400 personer
Begär offert Lägsta pris: 17.500 kr. ex moms

Som ett riktigt häftigt inslag under kvällen är att får prova på att gå på glödande kol. Denna utmaning vet vi av erfarenhet verkligen sätter ett avtryck inför framtiden.

Innan vi beger oss ut kommer vi att introducera teambuilding aktiviteten samt tydligt förklara vad det innebär att gå på glödande kol och vilka säkerhetsregler som gäller. Utanför hotellet möter vi upp med tända facklor. Alla kommer att tåga iväg med facklor till en plats i närheten av hotellet. Här har vi färdigställt glödbäddar som lyser upp i mörkret tillsammans med kolgrillar och marschaller. Trummorna ljuder och det råder en förväntan i luften.

Nu är det dags att låta deltagarna våga utmana sig själva. Den ene deltagaren efter den andre kommer att gå över kolbädden med bestämda steg. Vi finns hela tiden till hands som stöd och hjälp men det är upp till deltagarna att peppa varandra till att våga. För många är det här första gången och det krävs mod för att medvetet utsätta sig för eldens prövningar.

När vandringen är avslutad är det trevligt att samlas kring eldarna för en liten samtalsstund tillsammans. Vi kan låta hotellet arrangera något värmande att dricka.

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer
Ort: Skåne

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Action Teambuilding

Teambuilding i Skåne