Jakten på Något Eftertraktet

2-3 timmar
  
Kontakt os for at høre nærmere. - Inom/Utanför
10-100 personer
Begär offert Lägsta pris: 8.000 kr. ex moms

Detta är en omtyckt och underhållande aktivitet som består av tre moment – auktion, övningar och jaktstart. Alla deltagare kommer att vara indelade i ett antal team och övningarna kan genomföras av alla oavsett ålder, kondition och fysik.

Auktionen – hur värdefulla är föremålen? Varje team har fått tilldelat sig pengar i vår egen valuta, som man tillsammans ska förvalta på bästa sätt. Vi kommer att auktionera ut diverse saker som kan tyckas mer eller mindre intressanta.

Övningar – hur många ledtrådar lyckas man ta? Teamen ställs mot varandra och med hjälp av de inropade föremålen ska teamen genomföra ett antal övningar så framgångsrikt som möjligt. Varje lyckad övning belönas med en ledtråd och målet är att samla på sig så många ledtrådar som möjligt och öka chanserna att hitta det eftertraktade. Se nedan för exempel på övningar som kan ingå;

Pipeline: Deltagarna skall med hjälp av rörbitar förflytta en tennisboll på en bestämd sträcka utan att röra vid den.

Blindbock: Två utav deltagarna kommer att ha på sig masker som inte går att se igenom. Resterande i laget ska sedan vägleda de andra två att plocka föremål med olika poäng.

Jakten

Upplösningen blir en spännande jakt på det eftertraktade. Teamen har samlat på sig olika mängd ledtrådar vilket underlättar i jakten men fortfarande kan alla lag vinna - nu blir det riktig kämparanda som gäller!

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer
Ort: Kontakt os for at høre nærmere.

Denna aktivitet finns inom följande kategorier