Kappsegling

8-24 timmar
Gustavsberg (Värmdö) - Utanför
4-36 personer
Begär offert Lägsta pris: 20.000 kr. ex moms

Kappsegling med råd och vägledning av erfaren skeppare

Under denna teambuilding aktivitet får deltagarna möjlighet att prova en segelbåt och uppleva vad som krävs för att trimma seglen och se till att man seglar lite snabbare än det andra laget. Det är en tävling som kommer att avslutas med att ett av lagen kommer att betraktas som vinnare.

Deltagarna fattar egna beslut och tar konsekvenserna

Deltagarna delas upp i olika lag och ska sedan turas om att bemanna olika arbetsstationer på båten. Deltagarna måste tänka taktiskt, samarbeta om de olika uppgifterna på båten och navigera båten på vattnet. Det är deltagarna själva som fattar alla beslut. Dessa beslut kommer till 100% att avgöra vilka lag som först kommer in över mållinjen och vilka lag som blir utslagna.

Skepparen ger goda råd och vägledning

En utbildad och erfaren skeppare kommer under seglingens gång att stå för säkerhet och vägledning och se till att deltagarna får lära sig hur man styr en segelbåt genom samarbete och kommunikation.  

Upplev Stockholms skärgård

Under denna teambuilding aktivitet får deltagarna möjlighet att uppleva Stockholms skärgård, vilket är en helt unik och enastående upplevelse. Vinden kommer att föra runt segelbåtarna i skärgården och deltagarna kommer att kunna uppleva naturen på nära håll.

Inga förkunskaper krävs

Denna kappsegling kräver ingen tidigare erfarenhet av segling och kommer att vara en positiv och annorlunda utmaning för de flesta deltagare.

Båtarna som används

Alla båtar är moderna och fullt utrustade vilket kommer att ge er de bästa möjliga förutsättningar för en underbar upplevelse. All nödvändig utrustning finns ombord och vi har några av branschens snabbaste segelbåtar.

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer
Ort: Gustavsberg (Värmdö)

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Teambuilding på vattnet

Teambuilding i Stockholm