Segway - rolig upplevelse med ny teknologi

1,5-2,5 timmar
Malmö - Inom
6-800 personer

Segway - en upplevelse utöver det vanliga

En Segway är något som många har hört talats om men som bara få har prövat. En Segway är ett fordon på två hjul som håller balansen utan hjälp. Deltagarna ska bara luta sig framåt eller bakåt för att styra den, eller få den till att vända genom att dra i styrspaken på Segway'en.

Alla kan klara av att köra Segway

Det tar bara en minut att lära sig och när man först har funnit sig till rätta på Segway'en, så känns det 100% intuitivt och naturligt. Alla kan klara av att köra Segway unga såväl som gamla. Deltagarna blir självklart instruerade av en utbildad instruktör och i takt med musiken så kan deltagarna få lov att uppleva en sammansmältning av naturlig finmotorik, fart och mekanik.

Segway teambuilding är något som alla - oavsett ålder, fysik, eller erfarenhet - kan delta i under samma förutsättningar från början till slut.

Segway teambuilding - en övning i kommunikation

Även om Segway i sig själv är en fantastisk upplevelse, så är Segway teambuilding mycket mer än det. Övningar och hinderbanor är skapta för att ge deltagarna god träning i samarbete och kommunikation. Teambuilding med Segway är uppbyggt som en lagtävling, där varje lag tävlar mot varandra och det lag som är bäst på att samarbeta och hjälpa den lag-deltagare som styr deras Segway runt på hinderbanen - og alla får naturligtvis köra Segway.

Segway till större arrangemang och events

Vid större firmaarrangemang och events kan det efter överenskomst göras en kombination af träningsområden och hinderbanor och vid events kan det således arrangeras skräddarsydda aktiviteter.

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer
Ort: Malmö

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 2 bedømmelser

Læs bedømmelser

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Teambuilding i Skåne

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Perfekt! - 4.8 ud af 5
Rating er baseret på 2 bedømmelser
Malmö stad, Västra skolan
18/08 - 2015
movementsalespartner
19/08 - 2014
"SKOJ, PASSADE FÖR ALLA I GRUPPEN, BLEV NÅGOT MAN PRATADE OM SENARE PÅ KVÄLLEN"

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.