Skärgårdssegling

4-24 timmar
Gustavsberg (Värmdö) - Utanför
4-36 personer
Begär offert Lägsta pris: 12.000 kr. ex moms

Skärgårdssegling – avkoppling och gemenskap 

Avkoppling och gemenskap ombord på en segelbåt

Denna teambuilding aktivitet ger deltagarna en upplevelse av att vara på en exklusiv båt i Stockholms skärgård. Deltagarna får se små öar, holmar och de öppna vidderna på vattnet. Under resans gång kommer deltagarna förbi många av guidens favoritplatser.

För deltagarna som har förtjänat det

Denna aktivitet är perfekt för deltagare som behöver en avkopplande resa som en belöning för en stor bedrift, eller kanske ett lag som har behov för att lära känna varandra bättre och uppleva något gemensamt. Möten med kunder eller samarbetspartners  kan också enkelt hållas på detta sätt och ni kommer säkert att minnas mötet och hela upplevelsen efteråt.

Ni bestämmer själva

Vid ankomsten kommer ni att serveras nybryggt kaffe och deltagarna kommer samtidigt att få en säkerhetsgenomgång innan seglet hissas. Ni får också möjlighet för att välja var ni ska äta lunch, exempelvis:

  • Norr om Ladviken
  • Söder om Nämndöfjorden, Bullerön och Bruno Liljefors jaktstuga
  • Havet och seglingrestauranten i Sandhamn
  • Eller någonstans dit ni själva vill segla

Det är också möjligt att avnjuta skepparens skärgårdsgryta ombord på båten, med massor av lokala grönsaker från skärgården. På eftermiddagen kommer segelbåten att ha nya mål i sikte med massor av upplevelser. Om deltagarna har tur kan de få uppleva både örnar och sälar under resans gång.

Inga förkunskaper krävs

Denna segling kräver ingen tidigare erfarenhet av segling och kommer att vara en positiv och annorlunda upplevelse för de flesta deltagare.

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer
Ort: Gustavsberg (Värmdö)

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Teambuilding på vattnet

Teambuilding i Stockholm