Wheel & Deal

2 timmar
  
I Hela landet! - Inom
12-300 personer
450,- p.p. ex moms Lägsta pris: 8.000 kr. ex moms

Slåss som börsmäklarna på Wall Street

Wheel & Deal är ett roligt och händelsefullt förhandlingsspel som utmanar deltagarna att förhandla och planera. Lagen börjar med små resurser och kommer genom denna teambuilding aktivitet att använda tillgänglig information till att genomföra deras strategi, få deras resurser till att växa och förhoppningsvis tjäna mer pengar än de andra lagen. Men kommer oljepriserna att stiga eller falla och hur påverkar regnvädret i Brasilien priset på kaffe? Allt detta måste deltagarna överväga när börsen öppnar och förhandlingarna är i gång. Vägen till framgång utmanar deltagarna på olika sätt. De måste ha en stark strategi, våga ta risker och samtidigt ha tur för att nå framgång. Precis som i verkliga livet.

Strategi, handel och bonusar

Det lag som har mest resurser efter 5 spelomgångar vinner Wheel & Deal. Varje spel på aktiemarknaden innebär att lagen måste överväga hur och var de ska satsa deras resurser, investeringar och bonus. Efteråt förhandlar lagen med varandra och sedan avgör nyheterna på världsmarknaden vilket lag som avslutar rundan med störst överskott.

Exempel på program

16:00-16:15 Introduktion och spelstart 16:15-17:45 Wheel & Deal utmanar deltagarna med förhandlingar, prisutveckling och risker 17:45–18:00 Aktiviteten avslutas och vinnarlaget utses

Tacka ja till mer information

Få ett 100% gratis erbjudande!

Lägg till detaljer/kommentarer

Denna aktivitet finns inom följande kategorier

Kreativ teambuilding